Casa del Lector

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització interior
19 d’oct.. 2017, Madrid, Espanya

Casa del Lector

Madrid. Espanya

De la mà del mestre Alberto Corazón

L'antic Escorxador de Madrid es va convertir fa uns anys en un gran centre de creació contemporani i, dins d'aquest magnífic espai (recuperat per a l'art, el disseny i la creativitat), es va crear l'any 2012 la Casa del Lector.

Aquesta institució és en realitat el Centre Internacional d'Investigació, Anàlisi, Desenvolupament i Promoció de la Lectura, un projecte de la Fundació Germán Sánchez Ruipérez, que es dedica a la creació cultural, al foment de la lectura i a la innovació educativa, entre d'altres objectius.

En aquest marc tan especial i tan proper a la nostra professió, Alberto Corazón (prestigiós dissenyador i creador madrileny) no podia desaprofitar l'ocasió perquè l'aplicació gràfica, la identitat i la senyalització de l'espai, juguessin un paper importantíssim en les diferents naus que conformen aquest gran espai.

En aquest context, Signes va assessorar en l'enginyeria, en la recerca de materials, tècniques d'aplicació, materials i acabats, fabricant i implantant amb rigor els dissenys del mestre Corazón.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.