Expo Zaragoza Empresarial

You are here:
  • EDIFICIS D'OFICINES
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior
  • WAYFINDING DESIGN

Un parc empresarial d'última generació

Durant la Expo Zaragoza 2008, aquest complex de diversos edificis units entre si, va albergar la major part dels pavellons dels països participants, un centre logístic, magatzems, aparcaments, zones de restauració, marxandatge, etc. Les seves tres plantes mes la coberta transitable van ser accessibles al públic durant la Expo.

En finalitzar aquesta mostra, la Societat Estatal Expoagua Zaragoza 2008 va encarregar el projecte de reconversió dels edificis utilitzats a l’Estudi Lamela conjuntament amb Màster Arquitectura i Enginyeria, per a convertir-los en un estratègic Parc Empresarial que va dinamitzar aquesta zona molt pròxima al centre de la ciutat.

En aquest complex de disseny exclusiu amb la seva singularitat cromàtica i tecnològicament avantguardista, s’han instal·lat en els seus 80.000 m² innombrables oficines i edificis corporatius, activant la zona pròxima a la Ciutat de la Justícia, l’Aquari i el Palau de Congressos.

El projecte de wayfinding i la seva producció el va guanyar Signes. La nostra Companyia va desenvolupar un disseny de senyalització concorde a l’arquitectura i el seu cromatisme. Es van projectar tòtems de 6 metres en l’exterior per a poder identificar les entrades als edificis per al nou ús. La particularitat i l’homogeneïtat de l’arquitectura feia difícil la comprensió de les entrades perquè queden amagades i dissimulades per una arquitectura envolupant, quina si bé fa als edificis molt amables en el seu aspecte exterior, dificulten la interpretació dels accessos. La nostra proposta va ser identificar les entrades amb elements que cridessin l’atenció des de molt lluny.

La senyalització interior es va completar amb directoris generals en planta baixa i directoris direccionals en l’hall de les diferents plantes, finalitzant el projecte amb el disseny d’un rètol posicional d’oficines i serveis corporatius, per a poder aconseguir harmonitzar i unificar visualment a totes les necessitats de senyalització.