Fira de Barcelona

You are here:
  • RECINTES FIRALS I INDUSTRIALS
  • Senyalització
  • SENYALITZACIÓ D'EMERGÈNCIA
  • Senyalització Interior
  • SENYALITZACIÓ PÀRQUING

Un espai de 240.000 m2

El conjunt d’edificis del recinte firal de Gran Via, dissenyat per l’arquitecte japonès Toyo Ito, disposa de 240.000 m² de superfície expositiva, distribuïda en vuit pavellons i un Palau de Congressos.

Està equipat amb les infraestructures més avançades i un complet nivell de serveis firals, que s’adapten a les necessitats dels expositors, organitzadors i visitants. El recinte acull cada any importants salons i congressos nacionals i internacionals així com conferències, reunions i tot tipus d’actes de caràcter corporatiu, social, cultural i d’oci.

El projecte de senyalització necessitava trobar una solució a la flexibilitat de l’espai, identificant amb claredat les entrades als diferents pavellons dels dos accessos principals al complex, situats en extrems molt distants i oposats. Un dels principals valors era trobar un codi visual que convisqués amb la singularitat arquitectònica del recinte i que es diferenciés de la senyalització efímera característica de les fires.

Es va crear un eix permanent d’informació amb caràcter propi, molt fàcil d’identificar i de diferenciar de les solucions fugaces i momentànies de cada certamen. Les grans dimensions de l’espai van suposar un repte en permanent equilibri per als missatges i els continguts. Signes va dur a terme el projecte de wayfinding, així com la fabricació i instal·lació dels diferents elements.