Zielo Shopping Pozuelo

You are here:
  • CENTRES COMERCIALS
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior
  • WAYFINDING DESIGN

Primer centre comercial d'Europa amb la certificació LEED

La característica més important d’aquest centre comercial situat a Pozuelo de Alarcón (Madrid) és que és el primer centre comercial a obtenir la certificació LLEGIU, la qual cosa ho converteix en un centre líder en eficiència energètica i disseny sostenible. Encara que porta anys en marxa – es va inaugurar en 2009 – gaudeix d’una molt excel·lent imatge i posseeix en els seus 25.000 m² setanta botigues amb les millors marques de moda, complements, restauració i gastronomia.

Posseeix una espectacular façana lluminosa amb panells d’informació digital que singularitza l’edifici. Un ampli accés al pàrquing amb tres generoses plantes, faciliten l’accés als seus clients, ja que són majoria els que arriben al centro en vehicle.

Signes va guanyar el concurs de disseny de la senyalització del centre i la seva posterior fabricació i muntatge, de tots els elements que ajuden l’usuari a desembolicar-se amb naturalitat per l’edifici.

Signes va plantejar unes enormes lletres d’acer tallin disposades en l’entrada principal en forma de semicercle representant una extrusió que arrenca des del sòl a 45è, convertint la plaça principal en un espectacular reclam escultòric. Uns daus de formigó folrats de pedra amb lletres incrustades serveixen per a protegir l’entrada i remarcar l’accés principal.

La senyalització interior es desplega per tots els passadissos per a localitzar amb facilitat els destins del visitant. Es va crear un codi cromàtic per al pàrquing amb diverses fotografies del cel en diferents moments; cel vermell a l’alba, blavós a ple sol i ennuvolat i gris per a l’última planta, aquest disseny conforma un codi de color per a cada planta d’aparcament i facilita a l’usuari la seva ràpida ubicació.