Qui Som

Signes té una tradició d’alta qualitat com a especialista en fabricació i implantació d’identitat corporativa, així com a l’estudi de necessitats per a la senyalització d’espais. Signes es va constituir a Barcelona el 1982, on ubica la seu central, i des del 1991 compta amb oficina comercial a Madrid.

El nostre repte és mantenir el més alt nivell professional, comptant com a major capital amb el nostre equip humà, i col·laborant amb les principals companyies de disseny gràfic i arquitectura, nacionals i internacionals. A Signes som capaços de satisfer les necessitats dels nostres clients amb una ràpida resposta als seus requeriments. Assumim amb respecte i rigor les normes gràfiques i industrials dissenyades, integrant-les a l’arquitectura i cuidant al màxim els materials i acabats, aplicant criteris mediambientals i mantenint sempre un alt nivell de qualitat.

La nostra filosofia

  • Apostem pels nostres col·laboradors, pel bon disseny i per la qualitat.

  • Volem aconseguir resultats a plena satisfacció del client, de manera que aquests li permetin comunicar-se amb el seu entorn i en facilitin el creixement al mercat.

  • Els treballs realitzats i el reconeixement dels nostres clients són factors decisius per al manteniment de la nostra línia dactuació.

  • Considerem el problema del client el nostre propi problema.

  • El nostre objectiu és molt clar: la senyalització ha de contribuir a diferenciar, però sense confondre l’usuari.

Equip

Des que Lluís Morón va fundar la nostra empresa el 1982, ha estat prioritari establir una política de servei i qualitat, apostant per la creació d’un equip humà sòlid i de reconeguda experiència al sector; un grup format per destacats tècnics de les diferents disciplines, que ens permet atendre qualsevol projecte, garantint-ne la perfecta implantació.

MANEL GARCIA

CEO

OSCAR GUITIAN

TECHNICAL MANAGER

LAURA MORALS

OPERATIONS MANAGER

ESTEFANIA GÀLEG

PRODUCTION MANAGER

MONTSE GALLUR

FINANCIAL MANAGER

SILVIA NAVARRO

COST MANAGER

CARME REVILLA

IMAGE AND COMUNICATION

JOAN CARRER

WAYFINDING MANAGER

Política Signes

A SIGNES tenim una tradició d’alta qualitat com a experts en Wayfinding i Implantació d’Identitat Corporativa i Senyalització.

Reconeixements

Des de la constitució de la nostra empresa el 1982 hem rebut múltiples guardons i reconeixements a la nostra feina.

Certificacions

MANAGEMENT SYSTEM

ISO 9001:2015 | ISO 14001:2015

WWW:TUV-COM – ID 9105079903

BARCELONA

SEU CENTRAL
Av. del Carrilet, 247
08907 – L’HOSPITALET
BARCELONA
Tel. +34 932 061 000
info@signes.es

MADRID

DELEGACIÓ COMERCIAL
Pº Castellana, 43
28046 – MADRID
Tel. +34 913 505 364
info@signes.es

Formulari de contacte