Senyalització digital basada en la versatilitat, el dinamisme i la immediatesa

La senyalització digital (digital signage), coneguda també com a senyalització digital dinàmica o senyalització digital multimèdia, és l’ús de continguts digitals projectats a través de pantalles LED, LCD o plasma.

La tecnologia està en constant canvi, i contínuament altera la manera com interactuem amb el nostre entorn. La senyalització també ha evolucionat i cada cop més, les solucions de senyalització digital són un recurs imprescindible per flexibilitzar els missatges que volem comunicar. Permet presentar la informació de forma dinàmica, canviar la informació de manera àgil, facilitant la interacció de l’usuari amb els continguts. Converteix allò estàtic en dinàmic.

La senyalització digital permet mostrar continguts de manera ràpida i dinàmica, substituint els rètols tradicionals, o bé complementant-los. També permet programacions necessàries per adequar-les als dies, horaris i necessitats puntuals o sistemàtiques relacionades amb els hàbits dels clients dels nostres clients.

Senyalització Digital

A Signes hem recorregut aquest camí que ens permet estudiar cada cas i oferir les millors solucions dins d’un ampli ventall d’opcions per donar la resposta correcta a cada necessitat amb la inversió adequada. Des del maquinari, fins al programari personalitzat o els gestors de contingut per facilitar i simplificar el manteniment dels missatges que es mostren. La nostra experiència multisectorial ofereix la possibilitat de desenvolupar projectes singulars amb l’ús de diferents tecnologies i amb el disseny industrial que encaixa millor a cada col·lectiu.

  • Directoris digitals interactiusSón molt útils a centres comercials, centres hospitalaris, museus, hotels, etc. on la informació es pot canviar, modificar i actualitzar fàcilment mitjançant el programari adequat.
  • Pantalles digitals o displays interactiusPer mostrar informació o publicitat, imatges i/o vídeos.
  • Solucions decorativa lluminoses per a façanes o interiors Mitjançant lluminàries RGB. Són molt versàtils ja que es pot assolir el color o colors desitjats per al moment adequat amb infinitat de possibilitats de programació.

SOL·LICITAR PRESSUPOST