Centre Comercial Diagonal Mar

You are here:
  • CENTRES COMERCIALS
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • SENYALITZACIÓ DIGITAL
  • Senyalització Interior
  • SENYALITZACIÓ PÀRQUING

El Centre Comercial del Mediterrani

Diagonal Mar és un dels centres comercials més capdavanters de la ciutat de Barcelona i un dels més grans. Líder d’operadors de restauració a Espanya, amb aproximadament 200 establiments de reconegudes marques. Diagonal Mar Shopping és molt més que un Centre Comercial, acull iniciatives solidàries, realitza campanyes de sensibilització del medi ambient o accions de micromecenatge per a lluitar contra l’Alzheimer.

Diagonal Mar és un Centre modern amb unes iniciatives úniques i amb unes instal·lacions avantguardistes que ha estat premiat amb el Certificat d’Excel·lència per oferir una experiència superior als seus clients.

La seva privilegiada ubicació, pràcticament al costat de la mar i en una de les àrees més innovadores de la ciutat, ofereix una oferta que satisfà a tots els públics.

En el 2016 Diagonal Mar Shopping va remodelar la plaça principal d’accés convertint-la en un espai de moda i innovador amb el nom de “La Terrassa de la Mar”. Signes va realitzar tota la identificació de la plaça: des dels atractius pòrtics lluminosos de l’entrada al Centre, la realització del disseny industrial, a la fabricació de la façana frontal dels operadors de restauració on situem tots els rètols corporatius dels locals de la plaça.

El projecte es complementa amb un tòtem amb informació digital dinàmica que permet mostrar continguts d’una forma ràpida en substitució dels rètols tradicionals.

Durant l’any 2018 el centri contínua adaptant-s’a els necessitats dels seves més de 17 milions de visitants anuals. Els nous rètols amb la més moderna tecnologia i disseny són responsabilitat de Signes.