Museu del Prado

You are here:
  • CULTURA
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • SENYALITZACIÓ D'EMERGÈNCIA
  • Senyalització Interior
  • WAYFINDING DESIGN

Un dels millors museus del món

Tenim confiança en aquest client des de fa molts anys. Des que fabriquem la senyalització del singular edifici d’ampliació dels Jerònims, projectat pel premiat arquitecte Rafael Moneo, refermem la nostra ja consolidada relació amb el Museu.

El projecte de Moneo es va iniciar el 2007, guanyant 14.500 m2 al museu. Els seus passadissos laberíntics de connexió amb l’edifici confrontant de serveis, així com la delicada implantació sobre els majestuosos espais singulars existents, va ser un repte que vam assumir buscant les solucions de senyalització més adequades a l’entorn.

Realment al Museu del Prado menys és més. Sota aquesta premissa es van plantejar les solucions industrials de les peces més emblemàtiques, treballades amb un únic material, bronze. Utilitzem un recurs gràfic que venia de la pròpia façana dissenyada per l’arquitecte: la junta de la pedra incidia en la pròpia gràfica realitzant una subtil esquerda horitzontal al text, que nosaltres incorporem a la senyalització interior per aconseguir la mateixa coherència que va utilitzar Moneo a la identificació de granit de lentrada principal.

Es van fabricar opis exteriors, decoració de reixats, textos posicionals, pictogrames, portacartells, bústies, directoris, expositors, sobretaules, etcètera… incloent la senyalització de les zones interiors (back of house) que, en el cas d’aquest museu, són molt importants per als empleats que treballen a les oficines i magatzems.