Wayfinding Design

L'inici d'un projecte

Wayfinding Design: Disseny de senyalització des de l'experiència

La senyalització és un sistema de comunicació que respon a la necessitat de trobar quelcom. Serveix per guiar-nos i reconèixer un espai que desconeixem.

La senyalització transmet seguretat i facilita l’ús d’un espai anònim. Ha d’orientar i respondre a totes les preguntes, transmetre confiança i confortabilitat; anticipar-se a les necessitats o dubtes serà la seva raó de ser, evitant la incertesa i el caos.

Sembla lògic comentar que la senyalització “penja” de la identitat corporativa de la pròpia empresa, i ha d’aconseguir la millor resposta funcional possible al problema concret que cada programa de senyalització planteja.

El nostre departament de Wayfinding està especialitzat en la realització de projectes de senyalització, l’estudi de necessitats per a la senyalització d’espais.

Involucrats des de sempre amb el bon disseny, la nostra trajectòria i experiència ens permeten desenvolupar qualsevol implantació a partir de la imatge de la marca del nostre client.

Els nostres dissenyadors i tècnics en senyalització realitzen un estudi de necessitats detallat de cada edifici o instal·lació, definint i desenvolupant totes les necessitats del projecte: estudi de fluxos i circulacions; definició de tipologies i necessitats de senyalització (quins models d’elements són necessaris per al projecte i les seves ubicacions) i definició de continguts.

A nivell de disseny gràfic, el projecte recollirà els trets, la tendència o les característiques cromàtiques corporatives del client, així com a nivell industrial s’adaptarà a l’entorn, a l’arquitectura o a l’interiorisme, buscant les millors respostes en materials i acabats, i sempre tenint present que la implantació ha de complir la funció i tenir un cost raonable.

Un cop definits els punts anteriors, realitzem el disseny industrial de cadascun dels elements. La clau d’aquesta fase del projecte es troba en l’elecció de materials, acabats, estructures, formes d’il·luminació, sistema d’acoblament de peces, fixació i ancoratge, mètodes de fabricació i d’aplicació de gràfiques. És molt important parar esment en els petits detalls i els acabats, ja que són els factors determinants d’un bon projecte.

I, finalment, si el client ho requereix, es duen a terme les fases de documentació per a la producció (realització d’arts finals) i els criteris de muntatge.

L’experiència acumulada durant més de tres dècades en petits, mitjans i grans projectes, ens permet afirmar que tenim les persones i l’equip adequat per fer front a aquesta important tasca de consultoria amb una absoluta immediatesa.

Solicitar Presupuesto

Solicitar Presupuesto

Solicitud no enviada. Inténtelo más tarde.

Suscríbete a nuestra newsletter

No seremos muy insistentes. De vez en cuando te informaremos de nuestros nuevos productos y proyectos. ¡Estamos seguros de que te gustarán!

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.