Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat

You are here:
  • INSTITUCIONS
  • Senyalització
  • SENYALITZACIÓ URBANA
  • WAYFINDING DESIGN

L’H. Una ciutat moderna

La Plaça d’Europa i la Gran Via de L’Hospitalet de Llobregat han sofert un espectacular canvi a tots els nivells. En aquesta gran àrea -amb l’ampliació de la Fira de Barcelona i l’arribada del metro- s’han aixecat obres arquitectòniques de primer nivell, edificis de reconeguts arquitectes com Jean Nouvel, Rafael Moneo, Oscar Tusquets o Toyo Ito entre altres, el Centre Comercial Gran Via 2, edificis corporatius per a albergar les companyies KPMG, Copisa, Puig, GB Foods, diversos hotels, etc.

Tota aquesta operació ha estat liderada per l’Ajuntament de L’Hospitalet que ha aconseguit modernitzar i activar aquesta nova àrea, ordenant-la i augmentant el seu valor, obtenint un merescut i reconegut prestigi.

En desenvolupar aquesta nova àrea que es va denominar “Granvía L’H” van aparèixer noves places i carrers que eren necessàries identificar, nous edificis que es convertien en destins anònims i què per tant, s’havien de senyalitzar per a la seva correcta localització.

Rebem l’encàrrec de l’Ajuntament per a dissenyar un element de senyalització que cobrís totes aquestes necessitats: Logo Granvía L’H, adreça de l’edifici, carrer i número, logotip de l’Ajuntament, tot això amb un acurat disseny i una solució cromàtica prou atractiva com perquè sobresortís d’aquestes grans moles arquitectòniques i amb l’última premissa que havien d’aguantar, amb una certa dignitat, els actes vandàlics.

El pas del temps ha demostrat que la solució adoptada va ser la correcta.