Centre Comercial Parc Central

You are here:
  • CENTRES COMERCIALS
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • SENYALITZACIÓ DIGITAL
  • Senyalització Interior

En l'eix comercial de Tarraco

Situat en el centre neuràlgic de Tarragona amb més de 120 establiments de les millors marques de moda, oci i restaurants, compta també amb sis sales de cinema. Parc Central manté el lideratge de centres comercials en la Costa Daurada.

Amb 20 anys d’història va afrontar una importantíssima reforma per a construir una nova planta comercial i ampliar l’aparcament. La reforma va ser realitzada en 2013 per L35 Arquitectes amb l’objectiu de modernitzar i adequar les seves instal·lacions als estàndards actuals que prevalen l’eficiència energètica i el confort dels clients.

Signes va realitzar un projecte integral de wayfinding per a cobrir les noves necessitats de senyalització per als recents destins i serveis. Vam tenir la confiança del nostre client per a la fabricació i muntatge de la nova identitat gràfica, resolent els reptes d’enginyeria i fabricant rètols lluminosos de més de vint metres sobre les façanes ventilades retroiluminadas.

Per a resoldre la senyalització interior Signes va fabricar directoris tòtem amb pantalles digitals, rètols direccionals, pictogrames, banderoles, panells informatius en alumini pintat i retolació en impressió digital i vinils de tall.