Multibank

You are here:
  • BANCA
  • PROJECTES INTERNACIONALS
  • WAYFINDING DESIGN

El banc del Canal

Multibank és una entitat amb elevada solvència i prestigi a la indústria financera i bancària de Panamà.

Des del 1990 opera al país amb més de 25 sucursals. A causa de l’important creixement de la Companyia i amb la finalitat de tenir una seu corporativa, Multibank encarrega als arquitectes Ricardo Bofill i Principia Design de Barcelona la construcció d’un edifici de 14 plantes. Un edifici corporatiu per allotjar les luxoses oficines, restaurant, auditori, museu i fins i tot una sinagoga.

L’edifici és una de les torres més modernes de l’skyline de Panamà.

Gràcies a l’estreta col·laboració que tenim des de fa anys amb el Taller d’Arquitectura de Ricardo Bofill, se’ns encarrega el projecte d’implantació de la nova identitat corporativa a la torre, per resoldre la identificació a llarga, mitjana i curta distància. marca en rètols lluminosos que s’integren a l’edifici amb el màxim respecte de l’arquitectura.

El projecte inclou l’estudi de necessitats de totes les plantes, incloent-hi el pàrquing que accedeix pel seu interior a la gran majoria de les plantes, també el disseny gràfic de totes les peces (tòtem exterior d’accés, identificació d’entrades, directoris, pantalles, direccionals, posicionals, números de plantes, pictogrames, etc.). El disseny inclou la senyalització de braile i accés a persones amb mobilitat reduïda.