Hospital Clínic de Barcelona

You are here:
  • MOBILE WAYFINDING
  • SANITAT

Pioners en recerca i en wayfinding

L’Hospital Clínic de Barcelona és conegut per estar sempre al capdavant en temes d’innovació i recerca, sent la casa de la Universitat de Medicina de Barcelona, universitat que es troba en el mateix recinte que l’hospital i on es porten formant doctores i doctors des de 1843.

Des de la nova gerència de l’Hospital Clínic, s’han marcat com un dels seus principals objectius el millorar l’experiència d’usuari i la impressió que aquest s’emporta de la seva visita a l’hospital, des de la resposta mèdica que se li ofereix als serveis i facilitats que l’usuari troba a la seva disposició.

L’app Signes|*Eyedog va convèncer des de primer moment als responsables d’aquest pla de millora general de l’hospital, encarregant a Signes una primera implantació a l’Hospital General per a posteriorment ampliar la implantació de l’aplicació als edificis de Consultes Externes i de Maternitat.

La col·laboració entre Signes i l’Hospital Clínic de Barcelona no es va quedar solament en la implantació de Signes|Eyedog. Es van dur a terme algunes sessions en les quals, gràcies al seu equip de voluntaris, es van detectar alguns punts de millora de l’aplicació que s’han vist reflectits en les posteriors actualitzacions de l’aplicació. L’aplicació està disponible, de manera gratuïta, per a les plataformes de iOS i Android i compta ja amb milers de descàrregues.