Hotel Pullman Barcelona Skipper

You are here:
  • HOTELS
  • Senyalització
  • Senyalització Interior

Hotel terrassa sobre el Mediterrani

L’Hotel Pullman Barcelona Skipper pertany al Grup Accor, empresa que té com a objectius corporatius el desenvolupament sostenible dels seus hotels.

El programa Planet 21 accelera i intensifica el compromís de desenvolupament sostenible de Accor, transformant-ho en un avantatge competitiu decisiu per al Grup i és el centre de la seva visió estratègica.

La ubicació de l’hotel és immillorable enfront de la mar i prop de la platja. Amb 239 habitacions, dues piscines exteriors, gimnàs, Spa i sales de reunió equipades amb una capacitat total per a 800 persones.

Les espectaculars vistes de la terrassa, penjada sobre el litoral, fa d’aquest hotel un dels enclavaments més atractius de l’actual panorama hoteler de la ciutat.

Per a la modernització de les noves instal·lacions rebem l’encàrrec de realitzar un projecte de disseny de la senyalització que resolgués les necessitats que es plantejaven amb el nou interiorisme. La nostra proposta industrial es va desenvolupar en alumini de 10 mm tallat per làser i pintat amb pintura oro metal·litzada. Recolzats en l’aplicació d’una tipografia ad hoc per a aquest hotel, es va implantar la marca en la façana i es van dissenyar els diferents elements de senyalització interior; directoris, números de planta, direccionals, posicionals, pictogrames, rètols informatius, etc.

Es va complementar el projecte amb elements decoratius; faristols, expositors i un rellotge de paret realitzats en fusta i alumini acabat or. La senyalització d’emergència i evacuació es distingeix de la senyalització vulgarment habitual en aquests casos perquè tenen un paspartú també d’alumini acabat or.