Centre Comercial Megapark Barakaldo

You are here:
  • CENTRES COMERCIALS
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior
  • WAYFINDING DESIGN

La remodelació d´un gran Parc Comercial

Megapark Barakaldo és el parc comercial més gran del Nord d’Espanya. Va ser inaugurat el 2004 i després de diversos anys en funcionament patia diversos problemes de senyalització típics del pas del temps: hi havia rètols obsolets i la qualitat d’alguns no era adequada, presentant un mal estat de conservació. Tot això repercutia a la imatge del centre i, per aquest motiu, la direcció del parc va confiar a Signes la missió d’actualitzar i millorar la senyalització.

Realitzem un projecte de wayfinding i la posterior fabricació i implantació de tots els rètols necessaris.

Després d’un exhaustiu informe inicial, en què es reflectia la problemàtica existent, Megapark va optar per realitzar un nou disseny per a la senyalització i implantar-lo el més aviat possible. L’experiència de Signes va ser clau per oferir solucions adaptades al pressupost del client.

Es va eliminar gran part de la senyalització existent i es van implantar nous rètols a punts estratègics de les zones comercials, com els accessos als pàrquing i la localització de les marques que operen a Megapark. Finalment, perquè el centre fos visible des de les vies de circulació, es va instal·lar un rètol de 40 metres de llarg a la façana.

Amb aquestes intervencions aconseguim actualitzar la imatge del centre i millorar lexperiència dels visitants.