Hotel Condes

You are here:
  • HOTELS
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior

Passeig de Gràcia als peus

L’Hotel Condes de Barcelona està immillorablement situat en ple Passeig de Gràcia, al cor de la Barcelona modernista, davant del famós edifici La Pedrera de Gaudí, ia pocs minuts de la Plaça Catalunya i el centre històric de la ciutat.

L’Hotel, que ocupa un antic palauet del segle XIX –Casa Daurella–, presenta una oferta d’allotjament de 126 habitacions i un servei de restauració a càrrec del xef Martín Berasategui, posseïdor de tres estrelles Michelin al restaurant Lasarte. La seva terrassa Alaire situada a la 8a planta de l’hotel amb vistes a La Pedrera ia la Sagrada Família, és un referent i punt de trobada ineludible a la ciutat.

L’Hotel es va sotmetre el 2015 a una reforma integral a càrrec de l’estudi Factoria UDA i la interiorista Mercè Borrell, on es van renovar totes les estances comunes i habitacions. Signes participo, en col·laboració amb Mercè Borrell, en el disseny del programa de senyalització interior i exterior de l’hotel, on es va desenvolupar un sistema lleuger de numeració i textos fresats, amb una selecció precisa de les tipografies per transmetre una imatge actual, moderna i elegant que convisqués de manera integrada amb l’arquitectura i el nou interiorisme.

La intervenció va incloure la realització d’uns panells de gran format per a les capçaleres dels llits en suport tèxtil imprès en alta qualitat i muntats sobre bastidors de fusta amb imatges impreses que doten una gran personalitat i singularitat cadascuna de les habitacions. Altres actuacions com els elements direccionals i posicionals de la zona de Sales de reunions o la terrassa Alaire completen el singular conjunt de la senyalització d’aquest Hotel.