Cal Muns. Fundació Sant Pere Claver

You are here:
  • SANITAT
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior

Centri de serveis de salut, socials i residencials

Cal Muns, eun edifici de 7 plantes situat al barri barcelonès de la Bordeta, on s’ofereixen serveis de salut, socials i residencials, en el qual més de 50 professionals de diferents especialitats atenen anualment 36.500 visites.

És gestionat pel Grup Sant Pere Claver, amb més de 65 anys d’història que treballa diàriament en la millora de la salut i benestar de persones en situació vulnerable

Signes va realitzar la senyalització exterior i interior de Calç Muns, va aportar els seus coneixements en Wayfinding per ajudar als dissenyadors a determinar els diferents ubicacions dels rètols i va suggerir solucions tècniques per utilitzar els materials i acabats més apropiats per donar vida als dissenys realitzats per Graph.

La senyalització exterior amb lletres corpòries lluminoses i diferents gràfiques en vinil, fan que els accessos d’entrada en l’edifici i els diferents serveis que s’ofereixen, quedin perfectament identificats.

La senyalització interior es va treballar adaptant-la en la decoració que s’estava desenvolupant en paral·lel, usant el mateix material baso que pel mobiliari fet a mida, fusta multicapa amb acabat natural. Altres materials com l’alumini, el vinil o la impressió digital, completen la majoria de senyals, que juntament amb la fusta, s’integren perfectament dins de l’arquitectura i de l’interiorisme existent.