Affinity Petcare

You are here:
  • ALIMENTACIÓ I BEGUDES
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior

La millor Companyia per a la teva mascota

Agraïm al nostre client GB FOODS que, després de realitzar la senyalització exterior i interior de la seva nova seu en la zona de negocis de la plaça Europa de L’Hospitalet, ens presentarà AFFINITY PETCARE, totes dues empreses del mateix grup AGROLIMEN.

Just quan estaven acabant les mudances en GB FOODS, els arquitectes Batlle i Roig treballaven en la nova seu de AFFINITY, que es traslladava a l’edifici confrontant. Aquí va començar un nou repte per a nosaltres, on era important conèixer les necessitats dels dos clients, perquè compartirien diferents espais en diverses plantes de cadascun dels seus edificis.

La confiança i el treball realitzat anteriorment amb els arquitectes i GB FOODS, ens va ajudar al fet que AFFINITY ens pogués valorar i decidís encarregar-nos la senyalització de la seva nova seu. Els resultats ens van conduir a nous projectes, com per exemple la senyalització exterior i interior del seu centre de Masquefa, o la senyalització exterior en dues de les sitges de la seva fàbrica a Santa Margarida i els Monjos.

La producció de la senyalització exterior i interior es va realitzar seguint les pautes gràfiques de Little Buddha.

Rètols exteriors lluminosos de la marca corporativa, situats en diferents zones de l’edifici per a poder localitzar la seu conforme et vas dirigint als seus diferents accessos d’entrada. Els dissenys interiors van cobrar realisme en el moment de fer el treball, les diferents capes de vinils aplicats en els vidres donaven sensació de moviment i les impressions digitals d’imatges creaven un ambient molt acollidor per als seus treballadors, clients i proveïdors.