Casa del Lector

You are here:
  • CULTURA
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior

De la mà del mestre Alberto Corazón

L’antic Escorxador de Madrid es va convertir fa uns anys en un gran centre de creació contemporani i, dins aquest magnífic espai –recuperat per a l’art, el disseny i la creativitat- es va aixecar l’any 2012 la Casa del Lector.

Aquesta institució és en realitat el Centre Internacional de Recerca, Anàlisi, Desenvolupament i Promoció de la Lectura, un projecte de la Fundació Germán Sánchez Ruipérez, que es dedica a la creació cultural, al foment de la lectura i la innovació educativa, entre altres fins.

En aquest marc tan especial i tan proper a la nostra professió, Alberto Corazón -prestigiós dissenyador i creador madrileny- no podia desaprofitar l’ocasió perquè l’aplicació gràfica, la identitat i la senyalització de l’espai juguessin un paper importantíssim a les diferents naus que conformen aquest gran espai.

En aquest context, Signes va assessorar a l’enginyeria, a la recerca de materials, tècniques d’aplicació, materials i acabats, fabricant i implantant amb rigor els dissenys del mestre Cor.