Centre Comercial Puerto Venecia

You are here:
  • CENTRES COMERCIALS
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior
  • SENYALITZACIÓ PÀRQUING
  • WAYFINDING DESIGN

Un dels centres comercials més grans d'Europa

Port Venècia es posiciona com un shopping resort exclusiu. Situat als afores de Saragossa, en les Pinedes de Venècia, una zona de recent expansió a la Ciutat. Està molt ben comunicat per les carreteres Z-30 i Z-40, i en aquests moments és el major centre comercial, més nou i espectacular d’Espanya i un dels més grans d’Europa.

El projecte d’arquitectura és de L35 Arquitectes, estudi internacional de reconeguts professionals, amb oficines a Barcelona, Madrid, París i Casablanca i amb gran experiència en retail.

Signes va guanyar el concurs de la fase inicial del projecte de “Estudi de necessitats i disseny de la senyalització”. Aquesta primera fase es va desenvolupar l’any 2011 amb la supervisió de l’equip de dissenyadors i interioristas Leonard Design de Londres.

Com el projecte era especialment gran, la nostra proposta es va centrar en ordenar les diferents zones existents: restauració, moda, oci i parc comercial, dotant a cada unitat d’un codi cromàtic diferenciat.

La senyalització hauria de cobrir tots els àmbits (Accessos, exterior, interior, aparcament i emergència). Una vegada realitzat l’estudi de fluxos i circulacions, es van dissenyar 45 tipologies diferents de rètols per a solucionar tota la senyalització i comunicació del projecte.

L’any 2012 vam tenir la confiança del client per a realitzar la “Fabricació i muntatge de la senyalització”. Es va treballar com a base de gran part dels elements, amb làmines d’acer inoxidable de 10 mm de gruix, corbades, simulant fulles incrustades en el paviment, formant tòtems que sorgeixen del sòl sense ancoratges vists. Es va treballar com a base de gran part dels elements, amb làmines d’acer inoxidable de 10 mm de gruix, corbades, simulant fulles incrustades en el paviment, formant tòtems que sorgeixen del sòl sense ancoratges vists.

Port Venècia es va inaugurar a l’octubre 2012.