Cadena Ser

You are here:
  • MITJANS DE COMUNICACIÓ
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior

Una Cadena amb molt bona ona

En 2007, OMB va realitzar la identitat corporativa per a la Cadena Ser a partir del redissenyo del logotip. Aquesta és va implantar en la seu central a Madrid, cobrint els parets amb portades de discos i amb fotografies antigues recuperades de l’arxiu de la ràdio, i també amb un sistema d’acolorides circumferències per a representar els ones de la ràdio.

Oscar Mariné i Cadena Ser van confiar a Signes la implantació de la nova identitat de la Cadena pertanyent al Grup Pressa.

Es van fabricar diversos rètols amb la nova marca que es va implantar en diferents plantes de l’edifico corporatiu. El material que es va prescriure va ser alumini polit mat, amb leds d’alta lluminositat aconseguint una il·luminació indirecta molt elegant. Els grafismes de les ones, representats per neons de diferents tons i tires de vinil de diferents colors simulant les ones de la ràdio, es van aplicar pels passadissos de l’edifici. La senyalització es va completar amb directoris de planta, rètols direccionals i posicionals, que ajudaven a resoldre els circuits una miqueta caòtics d’aquest edifici antic.