Hotel Sofía

You are here:
  • HOTELS
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • SENYALITZACIÓ D'EMERGÈNCIA
  • Senyalització Interior
  • SENYALITZACIÓ PÀRQUING
  • WAYFINDING DESIGN

La remodelació de la Princesa

L’Hotel Princesa Sofía era un dels més emblemàtics hotels de la Ciutat Comtal. Situat a l’entrada de Barcelona, a la Diagonal, rep el nom en el sector de ser el “pare dels hotels moderns de Barcelona”. Durant molts anys ha estat l’hotel més gran de la ciutat i en els anys 70, cita ineludible de les elits de la metròpoli. L’ara canviat de nom Hotel Sofía ha estat remodelat i modernitzat pels seus actuals propietaris, Selena Group.

Amb 465 habitacions ja no és el més gran de Barcelona però sí que continua sent un hotel modern amb un disseny espectacular, decorat amb materials naturals; fusta i pedra i mobiliari minimalista. L’estratègia i disseny de la nova marca ha estat obra de la prestigiosa companyia local Morillas.

La nostra companyia ha estat la triada per a resoldre la senyalització dels nous espais i la identificació de l’edifico tant a nivell de projecte com de fabricació. Signes realizó el estudio de necesidades y diseño industrial de toda la señalización del nuevo hotel. Per a identificar l’entrada es van dissenyar unes enormes lletres lluminoses a peu de carrer, que serveixen de reclam exquisit i permet a tots els transeünts localitzar l’accés a l’hotel. Una gran franja lluminosa en diagonal -com el nom del popular carrer- creua tota la façana realçant l’arquitectura de la torre.

La fabricació dels directoris, rètols posicionals, direccionals, nombres d’habitacions lluminosos, identificació de restaurants i una innovadora senyalització d’emergència han estat produïts per Signes. El resultat d’aquests nou mesos de treball van ser molt gratificants i Sofia s’ha convertit en un dels nostres projectes favorits de l’any 2018.