Centre Comercial Sexta Avenida

You are here:
  • CENTRES COMERCIALS
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior
  • WAYFINDING DESIGN

Molt més que un Centre Comercial, un espai per a gaudir

El Centre Comercial Sisena Avinguda gaudeix d’una variada oferta gastronòmica i un gran espai d’oci per a gaudir-ho tot l’any. L’accés és molt ràpid des del centre de Madrid per la carretera de La Corunya, disposa d’un ampli pàrquing perimetral que embolica l’edifici principal.

Amb més d’una trentena d’establiments especialitzats; bellesa i salut, esports i oci, moda i complements, serveis i tecnologia i un hipermercat Mercadona, repartits en les seves dues plantes.

Signes es va encarregar de modernitzar la comunicació i identificació de Sisena Avinguda per a actualitzar la imatge del Centre, facilitant -a través de la senyalització- els accessos al pàrquing exterior i entrades a l’edifici. Es va replantejar la imatge de marca amb una moderna identificació de les façanes, partint de la identitat gràfica existent, i d’imatges i fotografies de moda per a rejovenir la comunicació.

La instal·lació de rètols lluminosos de gran format en les façanes principals va aconseguir donar-li un aire avantguardista al Centre.

A l’interior existien uns passadissos complexos que dificultaven la localització d’alguns establiments, per a resoldre aquest problema es van dissenyar uns pòrtics de colors cridaners i uns singulars rètols de sostre, que van resoldre el problema en convertir-se aquests mateixos passadissos en un reclam atractiu.

Signes va redissenyar tota la senyalització interior aconseguint una nova i vistosa localització de les botigues.