Generalitat de Catalunya. Districte Administratiu

You are here:
  • INSTITUCIONS
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior
  • WAYFINDING DESIGN

Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya

La nova seu va obrir les portes a principis de l’any passat, un complex dissenyat per oferir espais de treball de màxima qualitat, que fomenta el benestar de les persones amb la màxima eficiència arquitectònica i energètica. El disseny ha estat a càrrec de l’equip d’arquitectes Batlle i Roig.

Està format per dos edificis rectangulars de cinc i sis plantes, d’un total de 46.000 metres quadrats a oficines, als quals cal sumar-ne 11.000 més en arxius i aparcaments sota rasant. És el complex administratiu més gran de la Generalitat.

Signes es va encarregar de realitzar tant el projecte de wayfinding com posteriorment la producció i instal·lació de tots els elements de senyalització.

El primer repte amb què ens trobem va ser dissenyar uns elements que estiguessin inspirats en el mateix manual de senyalització de la Generalitat de Catalunya, però que s’integressin perfectament a l’edifici. El resultat és una senyalització de línies molt netes de color blanc, que integra l’acer inoxidable i el color verd turquesa per contrastar amb la fusta, que és present a gran part de l’edifici.

Una senyalització senzilla, que s’adapta a les noves formes de treball col·laboratiu i pretén perdurar en el temps i és totalment funcional en un espai que està en canvi constant.