Centre Comercial Plenilunio

You are here:
  • CENTRES COMERCIALS
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa

Centre Comercial de referència a Madrid

En 2017 el fons d’inversions francès Klépierre inicia la reforma del Centre Comercial Plenilunio, dirigida per l’estudi d’arquitectura Chapman Taylor. Aquest centre comercial és considerat com uns dels millors de Madrid per la seva gran oferta en comerços i oci.

L’objectiu de la reforma era oferir un entono funcional i modernista a l’usuari amb una millora substancial als seus diferents accessos. Klépierre, com a grup de referència en Centres Comercial en tota Europa, va comptar amb l’experiència de Signes en la implantació de la seva nova imatge corporativa, tant per a l’interior com per a exterior del Centre Comercial.

La implantació de la nova marca s’ha dut a terme amb materials i acabats de gran qualitat que s’integren a la perfecció amb la reforma. Interiorment s’ha treballat amb formes corbes i elements amb il·luminació en halo. La senyalització dels lavabos i punts d’informació cobren gran importància en el conjunt de la senyalització interior. También se han ejecutado los nuevos rótulos de los operadores para cada local, homogenizando materiales y dimensiones.

Exteriorment, a les portes d’accés al Centre Comercial s’han instal·lat grans monòlits il·luminats interiorment, amb altura de fins a 9 metres. El material d’acabat utilitzat és Compòsit, la qual cosa aporta gran durabilitat i resistència i un fàcil manteniment.

La senyalització dels diferents accessos al pàrquing subterrani s’ha executat mitjançant pòrtics de grans dimensions fabricats en alumini. Complementari als pòrtics d’accés, en les plantes d’aparcament s’ha actualitzat la senyalització dels vials el que garanteix el correcte flux dels vehicles i vianants.