Hospital de Sant Pau

You are here:
  • SANITAT
  • Senyalització
  • SENYALITZACIÓ D'EMERGÈNCIA
  • Senyalització Interior
  • WAYFINDING DESIGN

El major recinte modernista del món

El recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau és el major espai del món d’aquesta època. Projectat a principis del segle XX per l’arquitecte català Lluís Domènec i Montaner, alberga 19 pavellons de diversos usos hospitalaris.

Davant aquest colossal repte, el més important per a senyalitzar aquest espai exterior inigualable, era saber el que no s’havia de fer. El projecte de senyalització es va dur a terme amb el màxim respecte a l’arquitectura i amb la inclusió dels materials més idonis per a aquest singular i històric entorn.

Amb una total complicitat amb els arquitectes responsables de la rehabilitació de deu pavellons que es va iniciar en 2009, Signes va dissenyar, va fabricar i va instal·lar en 2016, la senyalització exterior de tot el nou recinte, utilitzant materials i acabats d’alta qualitat: acer inoxidable, llautó brunyit i alumini, utilitzant tecnologia làser per al perfecte acoblament de materials.

Pels resultats obtinguts, és un orgull per a la nostra empresa haver participat en la senyalització i restauració d’aquest espai, que forma part del Patrimoni de la Humanitat.