Naturgy

You are here:
  • ENERGIA
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa

Un projecte d'altura

Gas Natural Fenosa ara és Naturgy, empresa que opera en els sectors elèctric i gasístico amb la seva seu operativa en l’edifici singular “Torre Marenostrum”, que viu de cara a la mar a la Vila Olímpica de Barcelona.

Amb els seus 86 metres d’altura destaca per la seva volumetria particular i espectacular volada que se sosté en el buit, a més del seu característic revestiment de façana mitjançant vidres amb diferents tonalitats. Una obra moderna i pòstuma de l’arquitecte Enric Miralles que al costat de la seva coautora del projecte Benedetta Tagliablue, han aconseguit que formi part del skyline de la ciutat.

Naturgy va anunciar la seva nova imatge el mes de juliol del 2018, i va contactar amb nosaltres un mes abans per a poder-los fer el canvi de la seva senyalització exterior i interior.

Va confiar en la nostra experiència, qualitat i confidencialitat perquè col·laboréssim amb l’equip de Interbrand, on vam poder assessorar-los sobre els materials i acabats més adequats perquè els seus dissenys cobressin vida. Les dates programades pel client per al canvi d’imatge, requerien gestionar amb la màxima celeritat davant l’Ajuntament l’obtenció de llicències i permisos per a la instal·lació de la senyalització exterior, formada pels dos símbols lluminosos “papallones” en la part superior de la façana de l’edifici i la marca corpori lluminosa en la façana principal d’accés viari a l’edifici. També es van substituir les marques identificatives interiors: en la recepció principal de l’edifici, sala de premsa, sala de juntes i altres ubicacions distribuïdes per les 20 plantes de l’edifici.