Ajuntament de Colera

You are here:
  • INSTITUCIONS
  • Senyalització
  • SENYALITZACIÓ TURÍSTICA
  • SENYALITZACIÓ URBANA

Un projecte amb Premi Laus Or

Colera és un municipi costaner de l’Alt Empordà (Girona) que en la temporada estival rep una gran quantitat de turistes que desconeixen la zona.

L’Ajuntament tenia la necessitat de senyalitzar les platges amb les seves característiques i peculiaritats.

L’estudi de necessitats d’un projecte turístic s’ha d’escometre amb la percepció que el visitant no disposa de cap referència ni visual ni de nomenclatura existent, per la qual cosa el projecte serà molt intuïtiu i fàcil de comprendre per a poder arribar al màxim de persones que estan descobrint el nou espai.

Amb la col·laboració del dissenyador Jofre Sanfeliu es va realitzar un projecte per a integrar la senyalització a l’entorn d’aquest paratge natural.

L’elecció del material per a la fabricació dels suports de senyalització en aquest cas era molt important, l’acer tallin de 30 mm de gruix resolia aquest problema. La gràfica es va aplicar a través de doll d’aigua per a evitar problemes de futur vandalisme i, per a facilitar un millor manteniment, es va aplicar pintura epoxi a tot el suport.

El temps ens ha donat la raó, els suports envelleixen amb dignitat i els dissenyadors i l’Ajuntament van rebre un Golden Laus Awards en el 2011 per aquest treball.