Ajuntament de Naut Aran

You are here:
  • INSTITUCIONS
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • SENYALITZACIÓ TURÍSTICA
  • WAYFINDING DESIGN

Baqueira Beret o com perdre's a la neu

L’Ajuntament de Naut Aran, municipi on pertany l’estació d’esquí Baqueira Beret, tenia un problema l’any 2011: els esquiadors no habituals que s’acosten a la vall tenien problemes d’ubicació a la zona de Baqueira 1500.

La localització d’edificis d’apartaments, hotels, restaurants, botigues i cafeteries és -per la complexa arquitectura d’aquest entorn- un trencaclosques autèntic. El nostre departament de Wayfinding va realitzar l’estudi de necessitats de la zona, ordenant els missatges i ubicant les peces als llocs d’incertesa per resoldre aquest problema.

El projecte de senyalització va jerarquitzar les destinacions: primer les més rellevants i permanents que no requereixen canvis en el temps (places, zones comunes, pàrquing, taquilles, centre mèdic, farmàcia, etc). El segon nivell abastava els hotels i edificis d’apartaments que tenen més flux d’usuaris.

Per al tercer i últim nivell, botigues i restaurants, es va dissenyar un sistema flexible amb més facilitat per fer canvis. Els materials i acabats dels suports compleixen la rigorosa climatologia de la zona. Signes també va dur a terme la fabricació i instal·lació de tots els elements.