Cerveseria Fàbrica Moritz

You are here:
  • ALIMENTACIÓ I BEGUDES
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior

Menjar i beure cervesa a la fàbrica

Per a Signes comptar amb la confiança de la propietat de Cerveses Moritz i dels arquitectes del taller de Jean Nouvel va ser un autèntic luxe. La rehabilitació de l’antiga Fàbrica Moritz va ser un veritable repte.

Aquest tipus de projectes són els que ens animen i ens agraden per la seva complexitat. El treball “només” va durar quatre anys. Ha estat el projecte més llarg de Signes.

En el 2011 es va obrir al públic l’antiga fàbrica remodelada. En les seves ara modernes instal·lacions -fa 160 anys- ja s’elaborava cervesa. Aquest parc temàtic de la cervesa es pot visitar en hores i dies concertats i és una experiència que es pot viure els 365 dies de l’any.

El projecte bàsicament estava orientat a realitzar uns llums gegants que es col·locarien en sostres, parets, sòls, en expositors amb rodes, mampares, totes diferents i d’inimaginables formes, a una cara a dues cares… El primer que es va realitzar -amb els especialistes de color de Jean Nouvel- van ser proves d’impressió per a testar i aprovar les diferents imatges i qualitats, tant cromàtiques com de textura, transparència, il·luminació etc… es van provar diferents materials, acabats, processos lumínics, en definitiva un impressionant projecte, enorme per la seva quantitat i originalitat de tots els elements, però també una gran experiència per a la nostra empresa poder treballar amb els millors.

Avui continuem realitzant peces singulars per a la resta de serveis o novetats de la fàbrica, sempre fabricant peces amb caràcter i personalitat.