Teatre El Molino

You are here:
  • CULTURA
  • Senyalització Corporativa

Cafè concerto centenari de Barcelona

El Teatre Molino és el cafè-teatre més emblemàtic del Paral·lel barcelonès. Els seus inicis es remunten a la segona dècada de 1.900, potser i a causa de l’Exposició Internacional del 1929. Remodelat per l’arquitecte Joan Alemany que va dissenyar la façana que hem conegut fins als nostres dies. El primer nom que va tenir va ser Petit Moulin Rouge, però com la dictadura de Franco prohibia qualsevol idioma que no fos el castellà, es va canviar al Molino, eliminat també el color “vermell” associat als comunistes.

En la primera dècada de 2010 un grup de disset empreses inverteixen quinze milions d’euros per a ampliar, renovar i modernitzar el local, introduint noves tecnologies i música electrònica.

L’equip d’arquitectes BOPBAA (Josep Bohigas, Francesc Pla i Iñaki Baquero) i el interiorista Fernando Salas són els encarregats de dissenyar la nova i espectacular façana lluminosa i de recuperar i remodelar tot el teatre. A la nostra empresa va arribar l’encàrrec de desmuntar el rètol antic, recuperar-lo una vegada sanejat i pintat i col·locar la nova il·luminació de leds de diferents colors. Al mateix temps es va construir el nou rètol interior “El Molino” de l’escenari. Ens alegra haver fet aquest petit treball per a aquest gran projecte.