WPP La Matriz

You are here:
  • EDIFICIS D'OFICINES
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior

Xarxa d'agències de publicitat

En 1985, “Wire and Plastic Products” pasó a llamarse “WPP” y, a partir de este momento, comenzó a cambiar plásticos por publicidad adquiriendo varias empresas de marketing en Reino Unido. Avui, WPP és el més gran dels sis grans grups publicitaris a nivell mundial.

L’any 2011, i amb motiu de la seva consolidació a l’Àfrica i Llatinoamèrica, WPP va ser nomenada millor xarxa publicitària de l’any al Festival de Cannes, guardó que ha repetit els cinc anys següents.

A Espanya, aquest imperi publicitari ara s’administra des de Madrid. El grup va comprar l’antiga seu de Telefónica al carrer Rio Rosas, on es va instal·lar el 2019.

La Matriz, com el seu campus europeu més gran fins ara, demostra la inversió i el compromís continu de WPP amb el mercat espanyol –un dels 10 mercats més importants a nivell mundial de WPP–, el sector del màrqueting i la comunicació a Espanya, així com amb el talent creatiu.

Superunion, una de les agències del grup WPP, va dissenyar la marca i la identitat corporativa de La Matriz. Signes va realitzar tota la senyalització interior de l’edifici i del pàrquing, amb una identificació absolutament innovadora i atractiva, on es van emprar materials poc habituals, com ara ceràmica, fusta i tauler fenòlic gravat.

Entre tota la feina, ressalta especialment la identificació de l’edifici de l’entrada principal situat al vestíbul, compost per nou cubs lluminosos que donen un aspecte de rètol flotant.