WetFloor, senyalització per tenir cura dels detalls

WetFloor és un suport de senyalització mòbil per a informació temporal en entorns de qualitat. La senyalització de seguretat per a sòls mullats és imprescindible a zones d’alta densitat d’usuaris.

Signes ha desenvolupat aquesta peça per substituir i resoldre l’agressió estètica que representa la tradicional i estàndard solució de PVC groc. WetFloor és un suport pensat per a aquells espais on la imatge té un pes important. El seu disseny el converteix en ideal per a entorns on s’ha tingut cura de l’interiorisme, el mobiliari i els complements que conformen la imatge general de l’espai. Independentment de les solucions gràfiques dissenyades per a terres mullats, WetFloor resol les necessitats temporals de senyalització en entorns exteriors amb ambients climatològicament desfavorables.

Aquesta peça està fabricada amb un panell fenòlic compacte, laminat a alta pressió. El material utilitzat és una barreja de fins al 70% de fibres, basades en fusta i resines termoenduribles. És un material sòlid i robust, resistent als impactes, aigua i humitat.

El model estàndard és de color groc amb la gràfica en color negre, colors que contrasten, criden l’atenció a l’usuari i, alhora, aquesta taca groga ens recorda els suports a què estem acostumats a veure. El missatge es comunica en diversos idiomes. També hi ha la possibilitat de personalitzar la peça amb la identitat corporativa del client o amb el missatge que en pugui satisfer la necessitat.

El disseny s’ha basat en solucions coherents mediambientals, descartant l’alumini, perquè aquest panell laminat compacte és més ecoeficient. La seva frontissa especial permet que la base es plegui i n’afavoreix l’emmagatzematge. És de fàcil manipulació amb una sola mà.

SOL·LICITAR PRESSUPOST