Axiare

You are here:
  • EDIFICIS D'OFICINES
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • SENYALITZACIÓ D'EMERGÈNCIA
  • Senyalització Interior

Una senyalització a lalçada duna gran marca.

Axiare Patrimoni gestiona una cartera d’actius immobiliaris de gran qualitat, formada principalment per oficines a Madrid i Barcelona, ​​així com actius logístics i comercials, aplicant estratègies de gestió innovadores per convertir-se en referent de rendibilitat i excel·lència al sector.

En visitar els seus edificis s’evidencia com cada detall s’ha cuidat amb gran cura i com la senyalització és una part important de la imatge que projecta la marca creant un segell corporatiu que unifica la diversitat arquitectònica dels seus actius.

En una primera fase Signes ha participat activament en el disseny i el desenvolupament dels elements, l’ús de materials com l’acer inoxidable aplicat amb diferents acabats: polits mat i brillant projecten diferents reflexos, que ajuden a llegir les formes. Els elements que conformen cada peça juguen amb la volumetria.

Els diferents gruixos projecten ombres que amb l’ús controlat i mesurat de la il·luminació, gairebé sempre en halo, confereix un aspecte que transmet modernitat i excel·lència. L’interior s’ha plantejat amb elements lleugers que s’integren als paraments i acabats i que aplicats amb diferents materials bàsics de qualitat sobre la mateixa base de disseny, poden ubicar-se en espais amb diferent disseny d’interiorisme. Alhora, sense tenir una lectura literal de la marca, els elements han estat dissenyats perquè respirin un mateix llenguatge corporatiu.