Hospital Universitario La Paz

You are here:
  • MOBILE WAYFINDING
  • SANITAT

La implantació de referència de Signes|Eyedog a Madrid

L’Hospital Universitari La Paz, a Madrid, inaugurat en 1964, s’ha consagrat durant aquests més de 50 anys com l’hospital de referència en la capital. Durant aquest temps, diverses remodelacions i ampliacions s’han anat duent a terme en el recinte fins a arribar a ser l’edifici que ens trobem avui dia; més de 140.000 m² amb diferents estils arquitectònics, encaixats entre ells a mesura que s’anaven construint. Una infinitat de passadissos, espais i escales que exposaven al wayfinding a un rigorós examen.

Des de la direcció de l’hospital estaven convençuts de la necessitat de la implantació d’alguna eina que facilités la mobilitat dels usuaris dins del recinte. L’app Signes|Eyedog va ser la solució triada, cobrint en una primera fase únicament l’Hospital Matern-Infantil (més de 45.000m2) i analitzar el resultat a posteriori. Després d’uns primers mesos d’ús el feedback començava a arribar a la gerència de l’hospital; usuaris satisfets, personal sanitari encantat i una repercussió mediàtica que els va portar a dir-se per implantar l’aplicació en la resta dels edificis.

L’aplicació final, cobreix més de 142.000 rutes interiors i exteriors, i són desenes d’usuaris els que la utilitzen de manera diària per a arribar al seu destí dins de l’hospital. L’aplicació està disponible, de manera gratuïta, per a les plataformes de iOS i Android i compta ja amb milers de descàrregues.