GB Foods

You are here:
  • ALIMENTACIÓ I BEGUDES
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • SENYALITZACIÓ D'EMERGÈNCIA
  • Senyalització Interior

Canvi d'imatge a temps

Els arquitectes Batllé i Roig, que acabaven de donar forma a la nova seu corporativa de GB Foods a l’Hospitalet, ens van endur la mà fins a aquest nou client, que necessitava una actuació ràpida i de qualitat. GB Foods, la unió de diferents empreses i prestigioses marques (Gallina Blanca, Star, Jumbo, Gran d’Itàlia, Gino), etc, va confiar en Signes per dur a terme la senyalització del seu nou edifici, coincidint alhora amb el canvi d´identitat corporativa, realitzat per Summa.

Es va treballar de manera coordinada amb la resta d’industrials que estaven realitzant l’obra de l’edifici, i se’n van senyalitzar els 5.000 m2 de les instal·lacions en un termini just a temps per a la inauguració.

Durant la producció de la senyalització de la seu corporativa de GB Foods seguim les directrius de Summa, experts en branding. Davant les propostes gràfiques, definim els materials per a la fabricació, segons les seves ubicacions i necessitats i supervisant les mesures i altres paràmetres que van assegurar poder realitzar els treballs de la manera més adequada, des de vinils amb gràfiques en impressió digital que folren tots els vidres exteriors de la planta baixa fins a marques corpòries interiors, i per descomptat, el rètol corporatiu lluminós exterior.

Gràcies als resultats i la confiança obtinguda pel nostre client, també hem senyalitzat altres centres de treball, com l’edifici tecnològic de Rubí o la seva fàbrica a Sant Joan Despí.