ITP Aero

You are here:
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • TRANSPORT I VIATGES

Implantació a nivell nacional i Mèxic

ITP Aero és una empresa de motors i components aeronàutics espanyola, amb més de 30 anys en el sector, presència en cinc països i amb centres de fabricació a Espanya, Mèxic i l’Índia.

És la novena companyia del sector a nivell mundial i dissenya i fabrica per als principals motoristes aeronàutics a nivell mundial (Rolls-*Royce, Pratt & Whitney, Honeywell).

L’any 2017 la companyia britànica Rolls-*Royce va comprar la marca d’Indústria de Turbo Propulsors (ITP) i va aparèixer una nova marca, ITP Aero.

A partir del canvi de marca, Signes va ser l’adjudicatari del concurs per a realitzar el projecte de wayfinding i la fabricació i instal·lació de la senyalització exterior i interior de totes les seus espanyoles de la companyia, així com la seu de Mèxic.

En total, es va desenvolupar el projecte wayfinding i posterior implantació per a set centres de la companyia: Zamudio, Barakaldo, Sestao, Derio, Ajalvir, Alcobendas i Mèxic (Santiago de Querétaro).

Partint d’una auditoria inicial, es va desenvolupar l’estudi de necessitats de cada centre i es va treballar el Disseny Gràfic tenint en compte el manual d’identitat corporativa i de senyalització de ITP Aero. Es van estudiar els fluxos i circulacions dels treballadors i clients per a definir les diferents tipologies dels rètols i es va treballar en el disseny industrial, tenint en compte les inclemències climàtiques, la durabilitat dels rètols i l’adaptabilitat a l’entorn per a evitar obstaculitzar els treballs.