SOL·LICITAR PRESSUPOST

Senyalització al mòbil

Una eina digital per orientar-se en grans espais, interiors i exteriors, a través del telèfon intel·ligent.

Sense descarregar una app

Scan&Go. No necessita cap App, només escanejar un codi QR amb la càmera del telèfon intel·ligent.

Navegació amb imatges

No requereix interpretar plànols. Segueix les imatges al teu ritme per trobar la destinació.

Accessible

Dissenya rutes per a persones amb mobilitat reduïda.

Intuïtiva, clara i dinàmica

Interfície adaptada a persones de qualsevol edat.

Scan & Go

En escanejar el codi QR als suports d’informació, podeu seleccionar la destinació desitjada sense complicacions.

Triat el destí, mostra un camí que cal seguir a través d’una seqüència d’imatges que serveixen com a guia per mantenir-se sempre orientat.

Nou disseny d'interfície, més fàcil i amb més informació d'interès

Planificació de la visita

La millor experiència del pacient

Signes Eyedog permet planificar la visita des del moment en què l’hospital es posa en contacte amb el pacient, podent organitzar el trajecte còmodament des de casa .

Amb una interfície intuïtiva se us informarà pas a pas com arribar a l’hospital, com accedir-hi, com recórrer l’interior i com tornar al punt d’origen.

Sense dependència d'Internet

No requereix connexió constant a internet.

No necessita maquinari

Sense necessitat d'instal·lar beacons, sistemes de geoposicionament, etc.

Actualitzada i flexible

Es manté actualitzada a causa del sistema intuïtiu de canvi d'imatges, canvi de rutes, etc.

Fàcil integració

Permet la integració als sistemes digitals del client (terminals, apps, webs, sistemes de gestió de cites, etc).

Recomanada per a Centres Sanitaris, Hospitals, Centres Educatius, Universitats, Campus , etc. Basada en la selecció d’origen i destí, poden ser múltiples les destinacions o els punts d’interès.

En el cas dels museus , ajuda els usuaris a organitzar la seva visita segons temàtiques concretes o segons un temps determinat. Funciona sobre la versió bàsica (origen – destinació) i permet afegir un mòdul Tour, a través del qual, es poden prefixar rutes de recorregut amb diversos punts d’interès que es van superant un darrere l’altre. La versió per a Museus i Oci també té l’opció d’incloure un mòdul Àudio, que permet utilitzar l’aplicació de navegació interior com una audioguia, i pot ser aquesta funció de pagament “App-in purchase”.

Signes|Eyedog , va néixer com una APP de senyalització mòbil. Amb l’objectiu de facilitar l’accés i l’ús de l’eina, avui, és una web app d’ús molt senzill i que funciona sense la necessitat d’estar connectat a una xarxa WiFi .

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

No serem gaire insistents. De tant en tant us informarem dels nostres nous productes i projectes. Estem segurs que t’agradaran!

MOBILE WAYFINDING, SENYALITZACIÓ A SMARTPHONE

Mobile Wayfinding, la web app de senyalització mòbil d’ús molt senzill i que funciona sense la necessitat d’estar connectat a una xarxa WiFi, amb una interfície molt clara que us acompanya pas a pas a través d’imatges de l’espai i seguint les fletxes fins a qualsevol de les destinacions que heu seleccionat. Una barreja entre el navegador habitual i Street View però per a espais interiors que es converteix en una eina complementària a la senyalització interior, fàcil de gestionar i mantenir que millora lexperiència dels usuaris en edificis amb recorreguts complexos. A l’estudi de solucions digitals de senyalització s’ha demostrat que l’orientació per plans en planta suposa un repte molt complex per a una part important dels usuaris i que les millors tècniques d’orientació estan basades en les referències visuals dels objectes que ens envolten. Basat en aquest concepte, Signes|Eyedog, Mobile Wayfinding utilitza imatges de l’espai que les ordena segons el recorregut més curt, o segons el recorregut que l’administrador recomana, per arribar a la destinació seleccionada i incorpora la informació amb fletxes, pictogrames, etc. format visual clar, al que estem acostumats als sistemes habituals de senyalització per a interiors, per facilitar l’experiència.

Aquest sistema permet seguir recorreguts complexos i llargs, fins i tot quan es requereix fer canvis de planta o de nivell sense

necessitat de memoritzar rutes o interpretar la senyalètica interior. L’aplicació permet revisar prèviament la ruta que es vol fer des de casa. Un cop es visita la pàgina no cal disposar de connexió 3G o WiFi per executar-la, cosa que la converteix en ideal per a Solucions digitals de senyalització en edificis com Hospitals, Museus, etc. amb cobertura de dades limitada i alhora permet que sigui utilitzada per molts usuaris alhora sense el risc de sobrecarregar les xarxes o perdre la connexió durant lús. És l’eina tecnològica que ofereix una solució d’informació personalitzada per a cada usuari sense dependre dels terminals fixos habituals de senyalètica digital. L’experiència de l’usuari és sempre un punt clau a Signes|Eyedog Indoor Navigation. Si els usuaris es poden perdre dins d’una aplicació mòbil de wayfinding, certament es perdran a l’edifici. Creiem que la tecnologia no és un objectiu en si, sinó que és un instrument que proporciona les millors eines perquè els visitants tinguin una millor experiència de wayfinding.

La navegació en interiors no té a veure només amb copiar les eines i la usabilitat de la navegació en exteriors, sinó que es tracta de fer servir la tecnologia per millorar, perfeccionar i personalitzar un procés més gran de wayfinding. Es tracta didentificar com la gent entén un entorn i duna manera

més efectiva, més que obligar la gent a interpretar les representacions poc naturals d’un esquema o pla. Signes|Eyedog ofereix aquesta tecnologia, basada en les millors aplicacions de wayfinding.

Per mantenir el ritme dels desenvolupaments científics, Signes|Eyedog col·labora amb el Departament de Geografia de la Universitat de Gant a Bèlgica, dirigida pel professor De Maeyer, professor de cartografia i SIG (Sistemes d’Informació Geogràfica). L’enginyeria de Signes|Eyedog Indoor Navigation és una combinació perfecta de les disciplines de wayfinding, el disseny interactiu i les matemàtiques.

Durant aquest procés d’enginyeria, i actualment, estem recolzats pels assessors de wayfinding internacionals més experimentats de Modulex, una companyia danesa amb més de 50 anys d’experiència al sector del wayfinding. Així hem desenvolupat una plataforma de wayfinding amb dispositius mòbils única al món actualment. Es pot representar qualsevol tipus dedifici i tenim la solució perfecta per a cada situació amb lobjectiu doferir la millor experiència de wayfinding.