Sanitas

You are here:
  • SANITAT
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior

Companyia líder de salut i benestar a Espanya

La Companyia Sanitas, fundada en 1954, és en aquests moments l’empresa líder en salut i benestar d’Espanya.

Des de l’any 1989 forma part del grup internacional Bupa. Té locals, residències, hospitals i centres de salut per tota la geografia nacional i està implantada a Amèrica Llatina (Xile i el Perú).

Sanitas no té accionistes. Aquesta particularitat li permet reinvertir els seus beneficis en el propi negoci per a millorar els serveis dels seus clients.

A través d’un concurs realitzat amb empreses del nostre sector, Signes va rebre l’encàrrec d’aplicar la nova identitat en gran part dels seus hospitals, edificis corporatius i centres mèdics.

La implantació, a nivell nacional, va consistir a fabricar per a les façanes, panells lluminosos amb la nova identitat realitzats amb un calaix d’alumini i leds de mínim gruix. En aquest moment era una gran novetat en el sector de la implantació corporativa.

La senyalització interior de tots els seus locals, decoració amb vinils i aplicacions gràfiques, va ser un repte per a la nostra empresa donada la magnitud del projecte i el talli temps per a dur-lo a terme.