Centre Comercial El Jardín de Serrano

You are here:
  • CENTRES COMERCIALS
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior

Un espai elegantment selecte

Aquest centre comercial, situat en l’elegant barri de Salamanca de Madrid, és un excel·lent centre que, gràcies a la seva grandària i ubicació, s’ha convertit en un selecte espai de compres i d’oci, en una de les millors i més dinàmiques zones comercials de la ciutat.

L’arquitectura i l’interiorisme, els materials i els seus acabats, són d’un refinat bon gust que converteix aquest singular espai en un entorn de qualitat on situar elements exempts de senyalització es converteix en un repte.

Des de fa més de 20 anys que Signes és el responsable de la seva implantació de la marca i la senyalització del Centre.

Aprofitant el canvi i modernització de la marca en 2013 es van actualitzar les dues marquesines d’entrada incorporant la nova identitat en la pròpia estructura per a unificar els nous rètols a l’arquitectura de l’edifici. Signes va dissenyar una solució minimalista per a integrar la solució a la coberta existent. Es van utilitzar materials translúcids, il·luminats per leds, estudiant una solució industrial que permetés un còmode manteniment. La senyalització exterior es va completar amb un directori general de llautó per a localitzar els operadors i es va completar amb unes banderoles de lona serigrafiades.

La senyalització interior es va resoldre amb solucions també a mínims, utilitzant materials de qualitat com l’acer o el llautó polit i vernissat, però aplicats amb molt de rigor i seguint el lema de “menys és més”. Estem orgullosos d’aquest projecte, una mínima intervenció per a aconseguir un excel·lent i elegant resultat.