Centre Comercial Vremena Goda

You are here:
  • CENTRES COMERCIALS
  • PROJECTES INTERNACIONALS
  • WAYFINDING DESIGN

Compres de luxe a Moscou

Les galeries Vremena Goda estan ubicades al cor de Moscou (Rússia) va ser inaugurat el 2007 i és un centre comercial de moda i d’estil de vida pensat per a persones d’alts ingressos que habiten a les zones residencials de la zona centre i oest de la capital.

Les botigues estan destinades a la venda de productes i serveis de luxe. El centre comercial inclou botigues d’interiorisme, moda, articles de luxe, accessoris, joieria, calçat, restaurants gurmet, cinema VIP de luxe, tintoreria, guarderia i consergeria. Disposa a la segona planta d´un concessionari de cotxes de luxe de la prestigiosa marca alemanya Porsche.

Aquest projecte de wayfinding el va fer Signes en col·laboració de la Companyia Story & Co.

Donada la idiosincràsia i la particularitat dels clients VIP d’aquest centre -on la majoria de clients arribaven conduïts per xofers oa les seves luxoses limousines- el primer que aconsellem al nostre client va ser revisar la senyalització municipal d’accés al centre ja que era errònia, es va crear un pàrquing VIP exterior per aparcar les limousines en espera i es va modernitzar l’entrada al pàrquing, tant a la seva precària imatge exterior, com a l’actualització i modernització del pàrquing interior. Signes va fer un estudi cromàtic per plantes i es va aconsellar el canvi d’il·luminació de tot el pàrquing.

El nostre equip va projectar les noves entrades al centre des de les plantes del pàrquing, ja que el 80% dels usuaris entraven al Centre des de l’aparcament, fent un vestit a mida per a cada planta/accés, aconseguint una imatge atractiva de qualitat.

El projecte va consistir en l’aplicació de la nova identitat a la façana principal, directoris de marques, senyalització de botigues, serveis, lavabos, i en definitiva es va crear una família de rètols que resolia la localització de tots els establiments.

La producció de la senyalització la va fer un proveïdor local, dirigit i supervisat per Signes.