Centre Comercial La Roca Village

You are here:
  • CENTRES COMERCIALS
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa

L'Outlet chic

La Roca Village forma part dels nou Village de la Col·lecció The Bicester Village Shopping Collection que existeixen a Europa.

A la fi de la dècada dels 90 La Roca Village es va implantar a Espanya amb un concepte i disseny de Centre Comercial completament innovador. Un Outlet de marques de luxe en un immillorable emplaçament a l’aire lliure, una vila de qualitat amb servei excel·lent en un ambient chic, de moda i acollidor. La Roca Village té una important activitat, organitza glamourosos esdeveniments de moda amb preus excepcionals en campanyes promocionals atractives amb preus increïbles. El luxe a preu assequible es va convertir en una novetat, en una necessitat i en un immediat model d’èxit.

El disseny del programa de wayfinding el va aportar Value Retail, realitzat per la seva Companyia de disseny dels Estats Units.

Aquest projecte internacional es va convertir per a Signes en un dels primers reptes importants amb dissenyadors de fora de les nostres fronteres. Els dissenys que arribaven de l’equip de dissenyadors americans eren veritables trencaclosques, materials nous i complexos, acoblaments impossibles i acabats mai vists en el mercat nacional, tot un repte i una oportunitat per a créixer.

Signes va fabricar tota la senyalització del centre, des d’un tòtem de 9 metres que donava la benvinguda als clients en la rotonda principal, a la construcció d’un mur d’obra acabat amb un “trencadís” gaudiniano com a suport direccional amb la marca “La Roca Village”.

Col·laborem des de l’inici del projecte amb els dissenyadors solucionant el sistema de wayfinding per a la zona de l’aparcament, senyalització per als vianants, accés de clients i el back house dels operadors, empleats i proveïdors.

Vist amb perspectiva La Roca Village va ser el nostre bateig en projectes internacionals.