Metre de Palma

You are here:
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior
  • TRANSPORT I VIATGES
  • WAYFINDING DESIGN

La xarxa ferroviària de les Balears

El metro de Palma és un sistema de ferrocarril metropolità que uneix el centre de la Ciutat de Palma amb la zona universitària. Es va inaugurar el 2007 i constava de nou estacions.

Es va fer un projecte de senyalització integral amb la col·laboració dels arquitectes David García i Antón Chacartegui. Des de l’inici del projecte es va dissenyar el propi logotip, aplicacions a façana, solucions de senyalització general, disseny de grafismes, tipografia, pictogrames, mapes. Tota la informació rellevant de les estacions a passadissos i andanes es van treballar conjuntament amb la direcció facultativa.

Signes va ser l’adjudicatari de la implantació de la senyalització, treballant a l’uníson amb les cinc constructores que estaven construint el metro. Signes va fabricar les marquesines exteriors d’accés a les estacions, un disseny espectacular dels arquitectes García i Chacartegui que converteix una estructura metàl·lica en umbracle.

Es van fabricar més de quatre quilòmetres de rètols lluminosos per a tots els accessos i andanes, així com pictogrames, rètols posicionals i panells informatius. Aquest projecte ambiciós va ser realitzat per la nostra Companyia en temps record, complint els rigorosos terminis que marcaven l’obra.