Centre Comercial As Cancel·les

You are here:
  • CENTRES COMERCIALS
  • Senyalització Corporativa
  • SENYALITZACIÓ DIGITAL
  • Senyalització Interior
  • SENYALITZACIÓ PÀRQUING

El camí de Sant Jaume

As Cancelas és un centre comercial ubicat a la Comunitat de Galícia, propietat de Carrefour Property i Realia. Aquestes dues empreses han sumat esforços per aixecar aquest enorme espai de més de 50.000 m2 a Santiago de Compostela. L’arquitectura és obra de la multinacional Chapman & Taylor, companyia especialista en retail. La impressionant façana arrodonida només és oberta a l’exterior per un enorme mirador, que està incrustat estratègicament per aprofitar les fantàstiques postes de sol.

El grafisme de la seva marca corporativa evoca el Camí de Sant Jaume; les llosetes vistes en perspectiva, amb la seva varietat de formes i disparitat de colors, estan disposades de manera que ens recorden la pluralitat i la diversitat de la gent que transcorre dia a dia -i des de fa segles- per aquest històric camí.

Signes ha desenvolupat el projecte de senyalització del centre, aplicant la imatge de marca a façana i interiors, resolent gràficament i industrialment tota la família de rètols a l’exterior, interior, pàrquing, emergència i evacuació. El conjunt de peces està compost per tòtems, banderoles, directoris interactius, direccionals, posicionals, pictogrames, decoració de façanes interiors, frontals de locals, etcètera. Totes aquestes peces són necessàries per obtenir una funcional, moderna i òptima senyalització del centre.

As Cancelas es va inaugurar l’octubre del 2012 amb una ocupació de botigues de gairebé el 100% i amb un èxit immediat de públic comprador. As Cancelas és avui tot un referent comercial a la Comunitat gallega.