Hotel Royal Champagne

You are here:
  • HOTELS
  • PROJECTES INTERNACIONALS
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • SENYALITZACIÓ D'EMERGÈNCIA
  • Senyalització Interior
  • WAYFINDING DESIGN

Hotel de luxe i restaurant gurmet

Royal Champagne Hotel & Spa és un hotel de luxe de 49 habitacions ubicat a Champillon (França). L’hotel disposa de Spa que inclou sauna, bany de vapor, piscines internes i un gimnàs. També disposa de dos restaurants: Le Bellevue i Le Royal; aquest últim és un restaurant gurmet.

Inaugurat l’agost del 2018, és un edifici de línies modernes que conviu en harmonia amb l’edifici original, una posada que data del segle XIX. Està situat a la regió de Champagne, la regió vinícola més emblemàtica del món i és el primer hotel de luxe contemporani que s’inaugura a la regió, abraçant l’exuberant generositat de les vinyes de xampany i el Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO que l’envolta .

La reforma ha estat obra de l´arquitecte Giovanni Pace. L’edifici històric ha estat renovat i s’ha creat una ala completament nova de línies simples i pures, erigint-se com un amfiteatre contemporani davant de les vinyes de Champagne.

A partir de la remodelació de l’edifici i de la inauguració de Royal Champagne Hotel & Spa, Signes va fer el projecte de wayfinding, i posteriorment es va encarregar de la implantació de la senyalització de l’hotel.

Inspirats pel to daurat del xampany, a l’arquitectura contemporània ia l’entorn tan singular, Signes es va encarregar de dissenyar tots els elements de senyalització (tant interior com exterior). Partint de materials nobles, com el llautó envellit i amb el color daurat com a protagonista, es va projectar una senyalització elegant, de línies simples, però amb molta personalitat, que no només conviu amb amabilitat amb l’arquitectura i el disseny interior, sinó que també és una extensió visual de la marca i transmet els mateixos valors de qualitat.