Palacio de Fires i Congressos de Màlaga

You are here:
  • RECINTES FIRALS I INDUSTRIALS
  • Senyalització Corporativa
  • Senyalització Interior
  • WAYFINDING DESIGN

Un espai per a crear trobades

El Palau de Fires i Congressos de Màlaga o (FYCMA) va ser inaugurat en 2003. Compta amb una superfície de 60.000 m² i va ser dissenyat per l’arquitecte Ángel Asenjo.

L’espai expositiu contempla dos pavellons, dos auditoris, dues sales de conferències, sales d’exposicions i sales multiusos. Completen l’oferta tres zones de restauració i un pàrquing de 1.200 vehicles.

El Palau que gestiona l’Ajuntament de Màlaga és el punt de trobada d’empreses i professionals ja que pot donar cabuda a 20.000 visitants.

La companyia de disseny Addison-España, liderada per Wayne Rosemin, va ser l’encarregada del projecte de disseny de la senyalització i de l’estudi de necessitats.

La nostra signatura va guanyar el concurs de producció i instal·lació. El modern disseny plantejat per Addison contemplava l’aplicació de la nova marca en façanes, tòtems direccionals exteriors per a la localització d’accessos i aparcaments. Els monòlits directoris generals situats en les entrades principals funcionen com a reclam en disposar de plans d’ubicació i un punt de localització (Vostè és aquí).

Tots els elements es van fabricar en safates d’alumini pintades, retolades amb vinils adhesius d’alta resistència i es completaven totes les peces amb una malla d’acer inoxidable que a vegades funcionava com a ancoratge, a vegades com a pantalla per a protegir la il·luminació i altres com a ancoratge al sostre. Tots els complements; ancoratges, separadors, etc. es van aplicar en acer inoxidable raspallat.