SOL·LICITAR PRESSUPOST

Empresa de senyalització, la nostra experiència ens avala

Signes Imatge i Comunicació és una empresa especialista en implantació d’imatge corporativa i senyalització, creada el 1982 per Lluís Morón.

Des del començament s’ha buscat una marcada diferenciació amb les empreses de senyalització i rètols a l’ús. Signes es va especialitzar i desenvolupar principalment en projectes relacionats amb el bon disseny, projectes amb un valor afegit, on el disseny gràfic, l’enginyeria i el disseny industrial tinguessin un gran nivell.

Projectes i senyalització per a empreses que ens van permetre créixer als anys 80 al costat clients tan rellevants com “La Caixa”, Telefónica, Sony, Agència Efe, Repsol o les Estacions Marítimes del Port de Barcelona. Clients enormes per a una minúscula Signes en accelerat creixement dels primers anys.

Els productes fabricats i desenvolupats per Signes sempre han resolt els reptes i necessitats dels nostres clients, per difícils que fossin, assumint els problemes dels nostres clients com a propis.


La nostra planta de producció de senyalització per a empreses està dotada dels mitjans i equips més avançats, permetent la flexibilitat necessària per emprendre des d’una producció singular i exclusiva fins a un gran projecte de fabricació seriada. El nostre equip humà –en contínua formació– compta amb una gran especialització i experiència, avalada en desenes de projectes singulars.

La realització de peces d’extrema dificultat industrial o complexos acabats són el dia a dia de la nostra companyia. L’estudi detallat del projecte, investigant i treballant el més mínim detall, i la nostra experiència de més de trenta-cinc anys al sector, ens permet aconsellar i proposar als nostres clients els millors materials i acabats, d’acord amb la magnitud de cada projecte.

La constant modernització i posada al dia en materials, acabats i tecnologia és imprescindible en un sector tan canviant com el de la imatge corporativa. Si des del primer dia la qualitat i els petits detalls són el més important de la nostra feina, a partir del 1998 els paràmetres de Qualitat ISO 9001 i Medi Ambient ISO 14001 ens acompanyen i distingeixen els nostres productes.

SENYALITZACIÓ PÀRQUING

SENYALITZACIÓ URBANA

SENYALITZACIÓ CORPORATIVA

SENYALITZACIÓ INTERIOR

SUPORT MÒBIL - WETFLOOR