Senyalització

Especialistes en implantació d'imatge corporativa i senyalització per a empreses

Empresa de senyalització, la nostra experiència ens avala

Signes Imatge i Comunicació és una empresa especialista en implantació d’imatge corporativa i senyalització, creada el 1982 per en Lluís Morón.

Des del seu inici, s’ha buscat una marcada diferenciació amb les empreses de senyalització i rètols a l’ús. Signes es va especialitzar i es va desenvolupar principalment en projectes relacionats amb el bon disseny, projectes amb un valor afegit, on el disseny gràfic, l’enginyeria i el disseny industrial tinguessin un gran nivell.

Projectes i senyalització per a empreses que ens van permetre créixer en la dècada dels anys 80 amb clients tan rellevants com La Caixa, Telefónica, Sony, Agencia Efe, Repsol o les Estacions Marítimes del Port de Barcelona. Clients enormes per a una Signes petita que van impulsar un creixement accelerat en aquells primers anys.

Els productes fabricats i desenvolupats per Signes sempre han resolt els reptes i necessitats dels nostres clients, fos quina fos la seva dificultat, assumint els problemes dels nostres clients com a propis.

La nostra planta de fabricació de senyalització per a empreses està equipada amb els mitjans i els equips més avançats, els quals permeten la flexibilitat necessària per dur a terme des d’una producció singular i exclusiva a un gran projecte de fabricació en sèrie. El nostre equip humà, en contínua formació, té una gran especialització i experiència, avalada per dotzenes de projectes singulars.

La realització de peces amb una extremada dificultat industrial o uns complexes acabats és molt habitual a la nostra empresa. L’estudi detallat del projecte, investigant i treballant el més mínim detall, i la nostra experiència de més de trenta-cinc anys en el sector, ens permeten assessorar i proposar els nostres clients els millors materials i acabats, segons la magnitud de cada projecte.

La modernització constant i l’actualització dels materials, els acabats i la tecnologia és essencial en un sector tan canviant com és el de la Imatge Corporativa. Si des del primer dia, la qualitat i els petits detalls són el més important del nostre treball, des de 1998, els paràmetres de Qualitat ISO 9001 i de Medi Ambient ISO 14001 ens acompanyen i són part dels nostres productes.

Sol·licitar un pressupost

Sol·licitar un pressupost

Sol·licitut no enviada. Intenta-ho més tard.

Senyalització d'emergència

Senyalització turística

Senyalització de pàrquing

Senyalització urbana

Senyalització Corporativa

Senyalització interior

Senyalització mòbil – WetFloor

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

No serem molt insistents. De tant en tant t'informarem dels nostres nous projectes. Estem segurs que t'agradaran!

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.