Basílica de la Sagrada Família

You are here:
  • ESPAIS SINGULARS
  • Senyalització
  • SENYALITZACIÓ DIGITAL
  • Senyalització Interior
  • SENYALITZACIÓ TURÍSTICA

Quan la Sagrada Família va passar de ser una construcció en plena ebullició, una obra en marxa, a un temple de culte que seria multitudinàriament visitat per feligresos i turistes, se’ns va plantejar un repte i una oportunitat que no era fàcil.

Aquest ús nou de l’espai obligava que la comunicació que els milers d’usuaris rebrien havia de canviar radicalment. Els suports provisionals existents, amb materials i tipologies diverses per les ampliacions dels darrers anys, es transformaven en una família d’elements més dignes, més duradors, més nobles i amb missatges nous que devien ajudar a solucionar i entendre aquest canvi d’ús.

El disseny gràfic el va realitzar l’Estudi Virgili i Signes va encarregar-se del disseny industrial, l’estudi de necessitats de wayfinding, la fabricació i el muntatge.

Es van fabricar plafons per a senyalització, per a informació multimèdia, així com mobiliari per a maquetes de la basílica, resolent totes les necessitats dels usuaris (accessos, serveis, visites a les torres, botiga, museu, sales, etc).

Les peces van ser dissenyades perquè es puguin visualitzar correctament, independentment de la quantitat dusuaris que té la basílica.

Els suports són robustos, pesats i autoportants, per la impossibilitat d’ancorar-los al paviment oa les parets. Els materials utilitzats són fusta d’iroko convenientment protegida per als suports de base i alumini pintat i retolat amb impressió digital sobre vinil per a les parts on va la informació.