Valor industrial afegit

Cada dia més, les empreses (bancs, multinacionals, hotels, grans companyies, etc.) necessiten aconseguir un rèdit de la seva identitat corporativa i obtenir un profit i un plus de marca davant dels clients.

El mateix passa amb les corporacions municipals, les ciutats o institucions culturals davant dels ciutadans o les seves comunitats, necessiten formar part de la societat cada cop més d’una manera rellevant i notable.

A ningú no li queda dubte quan es veu un president d’una gran corporació impartint una xerrada o sortint als mitjans de comunicació. La identitat gràfica de la companyia que representa sempre és present i ben visible al fons de la seva imatge o al faristol de la conferència.

L’estratègia de comunicació de la majoria de les empreses i les institucions inclou una bona implantació de la seva identitat corporativa. En som conscients i de la importància de les peces que fabriquem.

Els nostres rètols deixen de ser materials manipulats per convertir-se en senys didentitat de les corporacions. La correcta aplicació de la marca, respectant fidelment les proporcions, tipografies, colors i fins i tot els materials i acabats més acords a cada empresa, farà que qualsevol implantació sumi al pla estratègic de comunicació.

Les variants són moltes, depenent del tipus de client i ús al qual vagin destinat: rètols lluminosos, amb il·luminació de leds o sense, corporis, lletres en volum, grafismes, rètols, panells, etcètera, es fabriquen a Signes adequant els més idonis a cada implantació, i sempre tenint en compte que un preu adequat dels rètols és també un factor important per als nostres clients.

El nostre repte -des del nostre punt de vista- és fer un vestit a mida en cada cas. No serveixen solucions estàndard que rebaixin les expectatives dels nostres clients. Amb seus a Barcelona i Madrid, a Signes oferim la possibilitat de fabricar rètols a qualsevol punt de la geografia que necessitin els nostres clients.

SOL·LICITAR PRESSUPOST