Identitat corporativa

Marqueu la diferència

Valor industrial afegit

Cada dia més, les empreses (bancs, multinacionals, hotels, grans companyies, etc.) necessiten aconseguir un rèdit de la seva identitat corporativa i obtenir un profit i un plus de marca davant els seus clients. El mateix passa amb les corporacions municipals, les ciutats o institucions culturals davant els ciutadans o les seves comunitats, necessiten formar part de la societat cada vegada més d’una manera rellevant i notable. A ningú li queda dubte quan es veu un president d’una gran corporació impartint una xerrada o sortint en els mitjans de comunicació. La identitat gràfica de la companyia que representa sempre està present i ben visible al fons de la seva imatge o al faristol de la conferència.

L’estratègia de comunicació de la majoria de les empreses i institucions inclou una bona implantació de la seva identitat corporativa. Som conscients d’això i de la importància de les peces que fabriquem. Els nostres rètols deixen de ser materials manipulats per convertir-se en senyals d’identitat de les corporacions.

La correcta aplicació de la marca, respectant fidelment les proporcions, tipografies, colors i fins i tot els materials i els acabats més acords a cada empresa, farà que qualsevol implantació sumi al pla estratègic de comunicació. Les variants són moltes, depenent del tipus de client i ús al que vagin destinat: rètols lluminosos, amb il·luminació de leds o sense, corporis, lletres amb volum, grafismes, RÈTOLS, panells, etcètera, es fabriquen a Signes adequant els més idonis a cada implantació, i sempre tenint en compte que un preu adequat dels rètols és també un factor important pels nostres clients.

El nostre repte (des del nostre punt de vista) és fer, en cada cas, un vestit a mida. No serveixen solucions estàndard que rebaixin les expectatives dels nostres clients.

Amb seus a Barcelona i Madrid, a Signes oferim la possibilitat de fabricar rètols en qualsevol punt de la geografia que els nostres clients necessitin.

Solicitar Presupuesto

Solicitar Presupuesto

Solicitud no enviada. Inténtelo más tarde.

Suscríbete a nuestra newsletter

No seremos muy insistentes. De vez en cuando te informaremos de nuestros nuevos productos y proyectos. ¡Estamos seguros de que te gustarán!

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.