Logicor

You are here:
  • RECINTES FIRALS I INDUSTRIALS
  • Senyalització

Tità del sòl logístic a Espanya

Logicor és el major propietari de sòl logístic a Espanya, amb més d’1.1 milions de metres quadrats. En 2016, en un pla per a potenciar la imatge de marca i amb l’objectiu de visualitzar la seva quota de mercat que ronda entre el 5 i el 7% del sòl logístic espanyol, planteja afrontar el repte d’identificar els seus principals actius per tota Europa amb la implantació de la seva nova marca.

Signes va participar en l’estudi d’implantació per a Portugal i Espanya i es va fer càrrec de l’execució i instal·lació dels actius a Espanya, incloent-hi la gestió de llicències en tots els municipis afectats.

La implantació es va basar en la col·locació de rètols en les façanes, tòtems directoris en els accessos als recintes logístics, codificació de molles, així com gràfica identificativa en tanques i monopostes. Es va estudiar la visibilitat de les marques, així com la convivència amb les marques dels inquilins. La fabricació i muntatge es va realitzar en un temps rècord, menys de 30 dies per a tota Espanya.